Για παραγγελίες άνω των €59, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

  1.       Εισαγωγή

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας «www.happyteapot.gr» και την αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Καθώς εισέρχεστε, συναλλάσσεστε ή κάνετε χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και την Πολιτική για τα Cookies (αμφότερες καλούμενες εφεξής ως «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»). Συνεπώς, σε περίπτωση που δε συμφωνείτε, οφείλετε να διακόψετε άμεσα τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

 

  1.       Τα στοιχεία μας

Ο παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΡΑΜΠΑΧΤΣΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «360 HolisticSolutions - HappyTeapot», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Αναλήψεως αρ. 16, ΤΚ 54643, με ΑΦΜ 047776420, Δ.Ο.Υ Η’ Θεσσαλονίκης, τηλ. επικοινωνίας 2312 200228.

 

  1.       Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε υπόκεινται σε επεξεργασία βάσει της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων. Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας συναινείτε στην επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων σύμφωνα με την εν λόγω Πολιτική μας και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι απολύτως αληθή και ακριβή.

 

  1.       Τρόπος χρήσης της ιστοσελίδας

Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε την ευθύνη

α) να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες,

β) να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες,

γ) να μας παρέχετε πληροφορίες και στοιχεία σας με ορθότητα και ακρίβεια.

Επίσης, αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο (βλ. Πολιτική Προστασίας Απορρήτου).

Υποβάλλοντας παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 16 ετών.

 

  1.       Κατάρτιση σύμβασης

Οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες όρους και οι λεπτομέρειες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης, αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί καμία σύμβαση μεταξύ ημών και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται στο ακέραιο. Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό την αποδοχή τους εκ μέρους μας και η εν λόγω αποδοχή θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή σε εσάς ενός e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει αποσταλεί. Η σύμβαση για την αγορά ενός προϊόντος μεταξύ μας θα θεωρείται μόνο τότε συναφθείσα όταν σας στέλνουμε το e-mail με την επιβεβαίωση αποστολής. Η Σύμβαση θα αφορά μόνο στα προϊόντα των οποίων την αποστολή έχουμε επιβεβαιώσει με το επιβεβαιωτικό e-mail.

 

  1.       Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

 

  1.       Απόσυρση προϊόντος

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/και να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή  περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένων της ιστοσελίδας. 

 

  1.       Απόρριψη παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια  τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας που επιβεβαιώσαμε, εφόσον προκύψουν εξαιρετικές περιστάσεις που το απαιτούν.

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου για την άρνηση αποδοχής ή διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας, αφότου την έχουμε επιβεβαιώσει.

 

  1.       Παράδοση προϊόντων

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του όρου 7 και με την επιφύλαξη να συντρέχουν εν προκειμένω εξαιρετικές περιστάσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εντός του υπολογιζόμενου χρονικού διαστήματος που εμφαίνεται όταν διαλέγετε μέθοδο πληρωμής, και σε κάθε πάντως περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Παρόλα αυτά, καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις όπως προσαρμογή των προϊόντων στις απαιτήσεις του πελάτη, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης ή σε απρόβλεπτες περιστάσεις.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα σας προσφέρουμε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά ορίζοντας από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Για τους σκοπούς των παρόντων όρων, η «παράδοση» θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, το οποίο θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης.

 

 

 10.    Μετάθεση κινδύνου και κυριότητα των προϊόντων

 

Η ευθύνη για τα προϊόντα μετατίθεται σε εσάς από τη στιγμή που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στα χέρια σας είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά μας όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, είτε με την παράδοση τους, όπως ορίζεται παραπάνω στον όρο 9, αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

 

 

 11.    Αγορά ως επισκέπτης

 

Αυτή η ιστοσελίδα επιτρέπει αγορές μέσω της λειτουργίας «αγορά ως επισκέπτης». Αυτός ο τρόπος αγοράς απαιτεί μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αγοράς, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εγγραφείτε ως μέλος ή να συνεχίσετε ως μη εγγεγραμμένο μέλος.

 

 

 12.    Δικαίωμα υπαναχώρησης

 

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης στέλνοντάς μας σχετική αίτηση υπαναχώρησης μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info [at] happyteapot.gr.

Εάν ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα συνοδευόμενα από το αντίστοιχο παραστατικό ή απόδειξη αγοράς τους. Σημειώνεται ότι επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.

Ευθύνεστε για κάθε απομείωση της αξίας των προϊόντων ως απόρροια τέτοιας μεταχείρισής τους που αλλοιώνει την φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους.

Αν υπαναχωρήσετε έγκαιρα από τη σύμβαση, χωρίς οποιαδήποτε απομείωση της αξίας των προϊόντων, θα σας επιστρέψουμε χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση, όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς (εκτός από τα έξοδα αντικαταβολής και αποστολής).

 

 

 13.    Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

 

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε δεν συμμορφώνεται, κατά τη στιγμή της παράδοσής του, με τους όρους της σύμβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας μέσω email και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θεωρείται ότι τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τη σύμβαση όταν: α) συμφωνούν με την περιγραφή και την ποιότητα που έχει περιγραφεί από εμάς σε αυτήν την ιστοσελίδα, β) είναι κατάλληλα για τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται κανονικά προϊόντα του είδους αυτού, και γ) έχουν την ποιότητα και την απόδοση που είναι κανονική σε προϊόντα του ίδιου είδους και η οποία είναι ευλόγως αναμενόμενη.

Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση).

Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος.

Δε φέρουμε καμία ευθύνη για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα, όπως πτώση αντικειμένων κλπ. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

 

 

 14.    Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήμα

 

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και όλα τα λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που παρέχονται ως μέρος της ιστοσελίδας, ανήκουν σε εμάς ή σε αυτούς που μας παρέχουν την άδεια χρήσης τους. Η χρήση της ύλης αυτής είναι επιτρεπτή από εσάς μόνο στην έκταση που ρητώς εγκρίνεται από εμάς ή τους αδειούχους χρήσης της. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας στο βαθμό που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο μιας παραγγελίας ή των στοιχείων της Σύμβασης και πάντοτε για προσωπική χρήση.

 

 

 15.   Κακόβουλες ενέργειες και ηλεκτρονικά εγκλήματα

 

Δεν επιτρέπεται να κάνετε μη προσήκουσα χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μεταδίδοντας εν γνώσει σας ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά ή άλλα υλικά που είναι κακόβουλα ή τεχνολογικά επιζήμια. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα και στον διακομιστή της, ή σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, υπολογιστή και βάση δεδομένων που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να μην επιτεθείτε στην ιστοσελίδα μέσω άρνησης εξυπηρέτησης (denial of service attack) ή μέσω διαχεόμενης άρνησης εξυπηρέτησης (distributed denial of service attack).

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία τυχόν προκληθεί από επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης, ιούς ή άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό ή τεχνολογικά επιβλαβές υλικό το οποίο μπορεί να προσβάλει τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή κάθε άλλο υλικό του εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ή της τηλεφόρτωσης υλικού που περιέχεται σε αυτή ή ανάλογου υλικού άλλου ιστότοπου στον οποίο παραπέμπει η παρούσα ιστοσελίδα.

 

 

 16.    Ανωτέρα βία

 

Δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας, που έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (ανωτέρα βία).

 

 

 17.    Πλήρης συμφωνία

 

Οι παρόντες όροι όπως και κάθε πολιτική που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας αναφορικά με το αντικείμενο της κάθε σύμβασης και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας. Αμφότεροι αναγνωρίζουμε ότι  για τη σύναψη σύμβασης, ουδείς από εμάς βασίστηκε σε οποιαδήποτε δήλωση, δέσμευση ή υπόσχεση που τυχόν δόθηκε από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος ή που υπονοήθηκε προφορικά ή γραπτά κατά τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις πριν από την εν λόγω σύμβαση, εκτός αν άλλως ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους.

 

 

 18.    Τροποποίηση όρων χρήσης και πολιτικών

 

Διατηρούμε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων όρων ανά πάσα στιγμή. Τη χρονική στιγμή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και όρους μας. Συνεπώς, έχετε ευθύνη να διαβάζετε προσεκτικά και σε τακτά διαστήματα τους ισχύοντες κάθε φορά όρους και πολιτικές μας, διότι αυτοί είναι και οι εφαρμοστέοι.

 

 

 19.    Εφαρμοστέο δίκαιο - Δικαιοδοσία - Αρμοδιότητα δικαστηρίων

 

Η χρήση της ιστοσελίδας μας, καθώς και οι συμβάσεις για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.

Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση της ιστοσελίδας ή τις εν λόγω συμβάσεις, υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων και στην κατά τόπον αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

 

 

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή και θέλουμε να είμαστε διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό τηρούμε μια πολιτική που καθορίζει τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σεβόμαστε τα δικαιώματα της ιδιωτικής σας ζωής και αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών σας. Κάθε φορά που μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική, στις φόρμες εγγραφής που συμπληρώσατε και σε όλους τους σχετικούς όρους χρήσης και προϋποθέσεις.

 

 

 

1.   Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα; 

 

Η ελληνική εταιρεία «360 Holistic Solutions - Happy Teapot» είναι ο υπεύθυνος της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε και φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

 

 

Επωνυμία εταιρείας: «ΚΑΡΑΜΠΑΧΤΣΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ»

 

Διακριτικός τίτλος εταιρείας: «360 Holistic Solutions -Happy Teapot»

 

Αναλήψεως 16, 54643, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

(+30) 2312200228

 

e-mail: info [at] happyteapot.gr

 

 

 

2.   Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

 

·     για να διαχειριστούμε την ηλεκτρονική σας αγορά, δηλαδή να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και τις επιστροφές σας μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις για την κατάσταση παράδοσης ή σε περίπτωση οποιωνδήποτε προβλημάτων κατά την παράδοση των αντικειμένων σας.

 

·     για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας.

 

·     για να διαχειριστούμε παράπονα για τα προϊόντα μας.

 

·     για να σας προσφέρουμε διαφορετικές εναλλακτικές πληρωμές.

 

·     για να σας ταυτοποιήσουμε και να εξακριβώσουμε ότι είστε άνω των 16 ετών.

 

·     για να βελτιώσουμε την εμπειρία των αγορών σας και τις υπηρεσίες μας.

 

·     για να στέλνουμε προωθητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με καινούργια προϊόντα, ειδικές προσφορές, τα νέα μας ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δώσει. 

 

 

 

3.   Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

 

• Στοιχεία επικοινωνίας όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα.

 

• Πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα, ημερομηνία γέννησης, φύλο, πόλη, χώρα και όνομα χρήστη.

 

• Πληροφορίες και ιστορικό πληρωμής

 

Πληροφορίες παραγγελίας

 

• Ιστορικό αγορών

 

• Ιστορικό παράδοσης

 

Πληροφορίες καταγραφής δραστηριότητας

 

• Διεύθυνση IP 

 

 

 

4.   Ποια είναι η νόμιμη βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας;

 

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επειδή είναι απαραίτητα για:

 

την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης αγαθών

 

• τη συμμόρφωσή μας προς τις νομικές υποχρεώσεις μας

 

• την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας

 

Σε γενικές γραμμές, βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας ως νομική βάση μόνο για την επεξεργασία που σχετίζεται με την αποστολή μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Όπου η συναίνεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την επεξεργασία, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μετά την ανάκλησή της. 

 

 

 

5.   Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

 

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας για περισσότερο χρόνο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Διαφορετικές περίοδοι διατήρησης ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δεδομένων, ωστόσο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι 10 έτη.

 

 

 

6.   Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Προκειμένου να σας παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες, χρειάζεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με μερικούς από τους συνεργάτες μας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι πάροχοι υπηρεσιών παράδοσης, πληρωμής και μάρκετινγκ.Ποτέ δεν θα μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τα δεδομένα των πελατών μας σε άλλους οργανισμούς για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κυβερνητικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια, τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστές, σε περιπτώσεις που οφείλουμε να το πράξουμε:

 

για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

 

• για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

 

• για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη των παραβατών.

 

για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.

 

 

 

 7.   Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

 

Προκειμένου να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι μερικές φορές απαραίτητο να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν εσείς βρίσκεστε εκτός της Ένωσης. Οι διαβιβάσεις αυτές υπόκεινται σε ειδικούς κανόνες βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων.Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, διασφαλίζουμε ότι η διαβίβαση θα συμμορφώνεται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή. Η συνήθης πρακτική μας είναι να χρησιμοποιήσουμε «τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων» οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τέτοιου είδους μεταφορές. 

 

 

 

8.   Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας;

 

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντα προστατευμένα και ασφαλή. Τα μέτρα ασφαλείας μας περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση δεδομένων, τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας του κυβερνοχώρου από όλους τους παρόχους υπηρεσιών που μπορεί να χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχους ασφαλείας που προστατεύουν ολόκληρη την τεχνολογική υποδομή μας από εξωτερική επίθεση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, και εσωτερικές πολιτικές που καθορίζουν τον τρόπο διασφάλισης της προστασίας των δεδομένων σας και την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. 

 

 

 

9.   Ποια είναι τα δικαιώματά σας; 

 

·     Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε πρόθυμοι να σας γνωστοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

·     Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι εσφαλμένα.

 

·     Δικαίωμα διαγραφής ("δικαίωμα στη λήθη"): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία μας ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν εκκρεμεί παραγγελία η οποία δεν έχει ακόμη αποσταλεί ή έχετε κάποια οφειλή προς εμάς.

 

·     Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς περιορισμό της επεξεργασίας όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος προς τούτο (π.χ. αν έχετε αντιρρήσεις για το έννομο συμφέρον μας ή αν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εσφαλμένα ή αν νομίζετε ότι η επεξεργασία είναι παράνομη ή εάν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον).

 

·     Δικαίωμα φορητότητας: Κάθε φορά που η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να πάρετε ένα αντίγραφο αυτών σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να ζητήσετε να διαβιβαστούν σε άλλο μέρος. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι μας δώσατε.

 

·     Δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας βάσει εννόμου συμφέροντος: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας. Δεν θα συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων και δικαιωμάτων σας ή υπάρχουν νόμιμες αξιώσεις μας.

 

·     Δικαίωμα εναντίωσης κατά της απευθείας εμπορικής προώθησης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην απευθείας εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ που γίνεται για άμεσους εμπορικούς σκοπούς. Έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ. 

 

 

 

10.Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας.Εάν θεωρείτε ότι η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με λανθασμένο τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή. 

 

 

 

11.Χρησιμοποιούμε cookies;Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Στις πληροφορίες περιλαμβάνονται στοιχεία σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική συμπεριφορά. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην Πολιτική για τα Cookies. 

 

 

 

12. Μπορούμε να τροποποιήσουμε την πολιτική απορρήτου;

 

 

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά αυτή την Πολιτική. Η τελευταία έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας. Θα κοινοποιούμε τυχόν ουσιώδεις αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για παράδειγμα αν αφορούν τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, την ταυτότητα του υπευθύνου επεξεργασίας ή τα δικαιώματά σας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που δεν απαντήθηκαν εδώ ή αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση:  privacy [at] happyteapot.gr.

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

 

 

 

  1.    Τι είναι τα cookies;

 

Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποστέλλεται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ πλοηγείστε στο Διαδίκτυο. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συναινείτε με τη χρήση των cookies. Τα cookies μας βοηθούν να θυμόμαστε ποιοι είστε και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας και για να σας βοηθήσουμε στην ηλεκτρονική σας αγορά.

 

 

 

 2.   Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό;

 

Χρησιμοποιούμε αναγκαία first – party cookies (όπως session, permanent και traffic log cookies). Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική σας συμπεριφορά όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα μέσω του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής. Οι πληροφορίες που συλλέγονται σχετίζονται με τις σελίδες που είδατε, τα αγαπημένα προϊόντα ή τα προϊόντα που αγοράσατε και την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.Εκτός από τα first – partycookies, χρησιμοποιούμε και cookies τρίτων μερών (third - partycookies) για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων και δεδομένων των χρηστών, σε αθροιστική και μεμονωμένη μορφή, μέσω εργαλείων ανάλυσης για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδας μας και να σας παρουσιάσουμε σχετικό προωθητικό υλικό.

 

 

 

 3.   Ποια προσωπικά δεδομένα καταγράφουν τα cookies;

 

·     Cookie ID

 

·     Την διεύθυνση IP

 

·     Το ιστορικό περιήγησης

 

·     Την αγοραστική συμπεριφορά

 

·     Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό, μπορούμε επίσης να συνδέσουμε το cookie ID σας με τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας 

 

 

 

4.   Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Τα δεδομένα που καταγράφονται από τα first – party cookies κρατούνται μόνο για 30 ημέρες. Επιπλέον, τα δεδομένα από τα third - party cookies διατηρούνται για 26 μήνες. 

 

 

 

5.   Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Τα δεδομένα που διαβιβάζονται σε τρίτους (όπως το Google Analytics) χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών και για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων μέσω εργαλείων ανάλυσης για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδας μας και να σας παρουσιάσουμε σχετικό προωθητικό υλικό. 

 

 

 

6.   Ποιο είναι το νομικό υπόβαθρο για τη χρήση των cookies;

 

Η χρήση των cookies βασίζετε μόνο στη ξεκάθαρη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. 

 

 

 

7.   Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies;

 

Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τα cookies χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αν θέλετε να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τα cookies, ανατρέξτε για οδηγίες στην ενότητα «βοήθεια» και «υποστήριξη» στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε την απενεργοποίηση των cookies ή τη λήψη ειδοποίησης κάθε φορά που αποστέλλεται ένα νέο cookie στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή των cookies ή την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.