Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Μάρτιος'

Δυο χρονια Happy Teapot!
Δυο χρονια Happy Teapot!

Δύο χρόνια γεμάτα από πάρτι, εκδηλώσεις και πολλές συνεργασίες...Δύο χρόνια γεμάτα από όμορφες στιγμές...δικές σας και δικές μου!!! Γιατί να ξέρετε, πως χαίρομαι κι εγώ πολύ με τα δικές σας γιορτούλες.

 Νοιώθω μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχουν συμβεί αυτά τα δυο χρόνια...και με έχουν βοηθήσει όχι μόνο σαν επαγγελματία αλλά και σαν άνθρωπο. Νοιώθω πραγματικά ευλογημένη που έχω δημιουργήσει κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και που με κάνει ευτυχισμένη και πολύ δημιουργική...και ο μόνος λόγος που σας το αναφέρω είναι για να σας παροτρύνω να τολμήσετε κι εσείς να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Δεν είναι καθόλου εύκολο...όμως αν αγαπάς κάτι πολύ και πιστεύεις στον εαυτό σου...έχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα...

Το Σάββατο λοιπόν οργανώσαμε μια ανοιξιάτικη γιορτούλα για τα δεύτερα γενέθλια μας, στην χαρούμενη μας τσαγιερίτσα!!!! Επέλεξα για θέμα, τα λουλούδια!!!! Αποφάσισα να ετοιμάσουμε μια πρόσκληση που θα την αναρτούσα στα social media, γιατί ήθελα να σας προσκαλέσω όλους. Η συνεργάτιδα μου Φαίδρα αποτύπωσε ακριβώς αυτό που ήθελα στην πρόσκληση, τα καρτελάκια ευχών, και όλα τα printables του πάρτυ ανάλογα με το θέμα μας.

Επίσης ήθελα για την διακόσμηση, να δημιουργήσουμε τον αριθμό 2 με λουλούδια και να τοποθετηθεί πίσω από το τραπέζι των γλυκών. Φυσικά τηλεφώνησα στην αγαπημένη μου Αιμιλία από το Κηπολόγιο, της εξήγησα το τι ήθελα να φτιάξουμε και αμέσως μου είπε το ναι!!! Μεγάλη χαρά!!!! Αν δεν γνωρίζετε το Κηπολόγιο, είναι μια καλή ευκαιρία να το μάθετε, γιατί η Αιμιλία θα σας δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές για τα φυτά του κήπου ή της βεράντα σας....αλλά και όχι μόνο...Κι αυτές τις μέρες οργώνει την Ελλάδα κάνοντας σεμινάρια σε διάφορα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Φυσικά δεν θα έλειπαν τα πεντανόστιμα μπισκότα...(που δεν έμεινε ούτε ένα...θέλω να σας πω) και η καταπληκτική τούρτα  από την γλυκειά μου, Ντά-μαμά /  Da-Mamma

Όλα τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, φτιαγμένα όλα με αγνά υλικά και με πολύ αγάπη και μεράκι, ήταν από δυο χεράκια μαγικά!!!! Από ένα άνθρωπο με μεγάλη καρδιά, που τον ευχαριστώ πάρα πολύ....και τον αγαπώ πάρα πολύ....Και θέλω επίσης να του ευχηθώ, το σποράκι που φύτεψε να το ποτίζει, να το πιστεύει και να το αγαπά για να μεγαλώσει και να δώσει πολλούς καρπούς!!!

Πιάτα Tea Time new

Τριώροφη βάση κλουβί

Διακοσμητικά για cupcakes

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτυπωθούν καλύτερα αυτές οι στιγμές αν δεν ήταν εκεί οι αγαπημένες μου Γεωργιάννα και Τζουλιάνα, από το Arte di Tr3 studio. Τα κορίτσια τα γνώρισα πριν ένα χρόνο όταν έψαχνα φωτογράφους για το γάμο μου. Από τότε συντροφεύουν όλες μας τις στιγμές σε πάρτυ, γενέθλια, στην επέτειο μας φέτος..γιατί θέλω να σας πω πως είναι πολύ δημιουργικές, έχουν καταπληκτικές ιδέες και διοργανώνουν και σεμινάρια φωτογραφίaς για αρχάριους και προχωρημένους...

Ήταν μια υπέροχη μέρα, κοντά σε πολύ αγαπημένους ανθρώπους!!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη του!!!! Είστε θυσαυρός.....

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε πολλά πολλά ακόμα πάρτυ!!!

Λευκή.

 

Happy Teapot: Blog

 

 

 

DIY- Πως να φτιαξεις ενα ανοιξιατικο στεφανι
DIY- Πως να φτιαξεις ενα ανοιξιατικο στεφανι

Αγαπώ τον Μάρτη πολύ. Είναι ο μήνας που αρχίζεις να μυρίζεις την άνοιξη γύρω σου...να παρατηρείς τα πρώτα μπουμπούκια στα δέντρα και στα λουλούδια. Aλλά και μέσα σου...σαν να απομακρύνεται ένα βάρος, μια μουντάδα και να περιμένεις να νοιώσεις την ζεστασιά του ήλιου...Του ήλιου που όλα τα κάνει να φαίνονται αλλοιώς.Μια ζεστασιά που γλυκαίνει τα πάντα. Και τα ομορφαίνει και σου φτιάχνει την διάθεση και ξυπνάει μέσα σου την αλλάγη.

Αγαπώ τον Μάρτη και για έναν ακόμη λόγο....Γιατί πριν δυο χρόνια άλλαξε τόσο η επαγγελμάτικη όσο και η προσωπική μου ζωή...Δημιουργήθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι της η χαρούμενη τσαγιερίτσα!!!Και παρόλο που το ταξίδι αυτό έχει πολλές δυσκολίες...έχει όμως και πολλές ευχάριστες στιγμές, δημιουργικές και νοιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φέτος θα γιορτάσουμε τα δεύτερα γενέθλια της.

Και μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές και τα έντονα συναισθήματα ξύπνησε μέσα μου η διάθεση της δημιουργίας...Ήθελα να φτιάξω ένα στεφάνι!!! Ένα στεφάνι με λουλούδια για να γεμίσει με χρώματα ο χώρος και σιγά σιγά να ξεκινήσει η ανοιξιάτικη διακόσμηση του. Όμως ήθελα κάτι ιδιαίτερο κι έτσι ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτήν την ιδέα. Πολύ χαρήκα!!! Υλικά απλά...ένα στεφάνι από φελιζόλ, θήκες για cupcakes με σχέδια λουλούδια, ψαλίδι κια λίγες καρφίτσες. 

Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ και σας προτείνω να το φτιάξετε...λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο και θα δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό! Και φυσικά μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό την πόρτα του σπιτιού, ένα παιδικό δωμάτιο, ένα πάρτυ, μια βάφτιση με ότι σχεδιo από θήκες γα cupcakes σας ταιριάζουν και σας αρέσουν.

 

Σας εύχομαι έναν πολύ γλυκό Μάρτη με πολλές δημιουργίες!!!

Υ.Γ. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε πυρετό προετοιμασιών για το πάρτυ μας...όμως περισσότερα θα σας ανοκοινώσω τις επόμενες μέρες. Stay tuned!

Λευκή.

 

 

 

Happy Teapot: Blog

Αρχείο Blog