Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2020' 'Μάρτιος'

Γιόρτασε από απόσταση και κάνε ένα αξέχαστο πάρτι!

Πριν από μερικά χρόνια συμμετείχα σε ένα συνέδριο τεχνολογίας. Δεν είναι απόλυτα το αντικείμενο μου, όμως λόγω του συζύγου είχαμε πάει μαζί για να το παρακολουθήσουμε. Ένας ομιλητής, τότε, ανέφερε πως οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στη ζωή τους, είναι εκείνοι που προσαρμόζονται πολύ γρήγορα στις απρόσμενες καταστάσεις. 💪

 

Από φύση αισιόδοξος άνθρωπος, λοιπόν, κράτησα αυτή τη φράση και με βάση αυτή σκέφτηκα να σου δώσω μερικές ιδέες, για το πως να οργανώσεις ένα πάρτι για τα γενέθλιά σου ή τα γενέθλια κάποιου μέλους της οικογένειας και να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένους, οι οποίοι δεν μπορούν να είναι δίπλα σου! 🥰

Ξεκινάμε ως εξής λοιπόν: 

 

  1.  Όποιος κι αν έχει γενέθλια, μη τον αφήσεις χωρίς τουρτίτσα! Φτιάξτε την όλοι μαζί και κάντε τη διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική. Ένα απλό κέικ με ένα εύκολο γλάσο θα φέρει εξίσου μεγάλη χαρά με μια έτοιμη τούρτα ζαχαροπλαστείου. Αν τα γενέθλια είναι του μικρού σου μπορείς και να τη στολίσεις με κάποιο παιχνιδάκι του ή με κάποια ψεύτικα λουλούδια που μπορεί να έχεις στο σπίτι. Κι αν δεν έχεις κεράκια μη σκας, όλο και κάπου θα έχει ξεμείνει κάποιο ρεσώ, δε μπορεί!

 

  1.  Αφού η τούρτα είναι έτοιμη, ας φροντίσουμε τώρα τον στολισμό! Μια παλαιότερη γιρλάντα ή μερικά μπαλονάκια που μπορεί να σου βρίσκονται από κάποιο προηγούμενο πάρτι, είναι υπέρ αρκετά για να σας φτιάξει τη διάθεση!

 

3. Ας περάσουμε τώρα στο κάλεσμα! Μερικές μέρες νωρίτερα δημιούργησε μια κλειστή εκδήλωση στο facebook και κάλεσε όλους τους φίλους με τους οποίους επιθυμείς να μοιραστείς το πάρτι σου! Εκεί μέσα λοιπόν θα τους δώσεις τις κατευθυντήριες γραμμές, για παράδειγμα: “Αγαπημένοι μου φίλοι το Σάββατο 28/3 θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Φορέστε τα καλά σας και στις 8 το απόγευμα θα κάνουμε όλοι μαζί μία βιντεοκλήση, για να σβήσουμε την τούρτα και να παίξουμε διάφορα παιχνίδια και να κάνουμε παρέα. Να είστε όλοι εκεί!” .

Ένας ακόμη τρόπος να συνδεθείς με τους φίλους σου είναι και το Zoom. Είναι μια πλατφόρμα για τηλεδιασκέψεις και μπορείς να καλέσεις έως 100 ατόμα. Για σκέψου!

Κι εμείς φέτος τα γενέθλια του happy teapot, έτσι τα γιορτάσαμε με τα κορίτσια, μέσω βιντεοκλήσης.

  1.    Μια ακόμη ιδέα είναι να παραγγείλεις κάποιο γλυκό και να το στείλεις με delivery στους φίλους σου. Έτσι δεν θα φας μόνο εσύ τούρτα αλλά και εκείνοι!

 

  1.   Αν δεν θέλεις ή δεν σου χρειάζεται να οργανώσεις βίντεο κλήση, ενημέρωσε και κάλεσε τους αγαπημένους σου γείτονες σε πάρτι από τα μπαλκόνια! Αυτή κι αν είναι φοβερή ιδέα, γιατί, πίστεψέ με, σίγουρα θα μπουν στο πάρτι πολλοί περισσότεροι από τα μπαλκόνια τους. Έτσι, όχι μόνο θα διασκεδάσεις με γνώριμους φίλους, αλλά θα κοινωνικοποιηθείς και με νέους

  1.   Τέλος, αν κάποιος φίλος/ φίλη σου ή συγγενή σου έχει γενέθλια αυτό το διάστημα, μπορείς να του παραγγείλεις αυτό το σετ έκπληξη για γενέθλια, να του το στείλεις κι έτσι και θα γιορτάσετε μαζί μέσω βιντεοκλήσης και θα έχεις κάνει τα γενέθλια του φανταστικά.

 

Εύχομαι πάντα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, τα γενέθλια όλων μας να είναι περιτριγυρισμένα από φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα! Ακόμη κι αν είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο, δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι!



-Λευκή 🎈

Αρχείο Blog